Midiya go'shti-bu dunyoning turli xil oshxonalari: yapon, italyan, frantsuz, yunon oshxonalarining nozik taomlarining bir qismi bo'lgan ko'p qirrali tarkibiy qism. Har bir fileto lavabodan yaxshilab tozalanadi va 7% dan ko'p bo'lmagan sirga ega. U nozik tuzilishga va dengizning engil, ammo ifodali soyasi bilan yorqin shirin va sho'r ta'mga ega bo'lib, har qanday taomni o'ziga xos qiladi. Tanlashda go'shtning yaxlitligiga, shuningdek, qobiq va qum qoldiqlari mavjudligiga e'tibor berish kerak. Midiya go'shtini qayta muzlatish mumkin emas va pishirilgan Midiya idishlari uzoq vaqt saqlanmaydi. Ilova: Salatlar, sho'rvalar, makaronlar, pitssalar, gazaklar, rulonlarda foydalanish uchun juda yaxshi.